Yhteistyön voimalla syntyy suurta

Yhteistyön voimalla syntyy suurta

Tapahtumana Pro Haapamäki sai alkunsa Facebookista, ja muutamasta heitosta, että pitäisikö… Päätettiin sitten pienellä poppoolla, että pitää. Tapahtuma syntyy siitä, että jokainen paikallinen toimija kantaa kortensa kekoon: ilman yhteistyötä ja talkoita tätä tapahtumaa ei olisi.

Mukana on myös ihmisiä, jotka eivät enää asu Haapamäellä. Esimerkiksi ex-kasinonjohtaja ja nykyinen kiireinen eläkeläinen eli Jokipaltion Hannu on ollut aktiivinen kumppaneiden kokoajana, UX-kehittäjä Harry-Pekka Laakso on kasannut nämä verkkosivut ja graafikko/AD Nuppu Vehmasaho on taittanut materiaalit ja muokannut logoamme.

Sanan levittämiseen tapahtumasta tarvitsemme paikallisia yrityksiä kumppaneiksi. Heitä on kiittäminen siitä, että tapahtumasta ilmestyy kohta katukuvaan mainoslakanoina ja roll-up-mainoksia. Heidän avullaan ohjelma myös painetaan paperille – kaikki kun eivät käytä nettiä.

Ole yhteyksissä, jos sinä tai yrityksesi haluaa olla mukana tukemassa tätä tapahtumaa. Sen tuen avulla järjestämme lisää osallistujille ilmaista ohjelmaa. Ota yhteys: tositaru@gmail.com tai 0400-510853/Taru

Tällä hetkellä oleville kumppaneille jo suuri kiitos siitä, että olette mahdollistamassa tätä yhteisöllistä koko kylän tapahtumaa. Kumppanit löydät Kumppanit-osiosta.

Ole yhteyksissä myös jos haluat järjestää lisää ohjelmaa päivien yhteyteen! Katso ohjelmarunko Ohjelma-osiosta.

Kesäkuun lopussa nähdään,
Taru Jussila ja Pro-poppoo

Ps. Sana on vapaa tässä blogissa. Kerro, jos esimerkiksi haluat kirjoittaa tänne lisää omasta ohjelmastanne.