Pro Haapamäki 2020 jälleen viikko juhannuksen jälkeen!

Pro Haapamäki 2020 jälleen viikko juhannuksen jälkeen!

Pro Haapamäki 2020 pärähtää käyntiin jälleen viikko juhannuksen jälkeen. Pro-päivät ovat lauantai 27. kesäkuuta ja sunnuntai 28. kesäkuuta.

Päivien ohjelma tarkentuu kevään mittaan. Tässä kuitenkin jo ennakkotietoa tapahtumista, joista osa vahvistuu lähempänä kesäkuuta:

Suoja

Suojalla on toivottavasti ruokaa tarjolla puoliltapäivin. Tämä varmistuu pian. Suoja on lauantaina auki iltapäivän ja illan. Illalla on luvassa myös live-musiikkia. Sunnuntaina 28.6. Suojalla on jälleen musiikkibrunssi kello 11-13. Kello 13.30 Suojalla näytetään elokuva Kivestä hakattu.

Wanha

Esko Soinin valokuvanäyttelyn avajaiset lauantaina 28.6. Elokuvantekoa Haapamäellä: Talvisota. Kanttiinissa kahvia, pikkusuolaista ja makeaa. Näyttely on avoinna myös sunnuntaina.

Himmaanmäki/Riiho

Himmaanmäen torni ja luontopolku ovat auki viikonloppuna, samoin kioski. Mahdollisesti ruokailumahdollisuus lauantai-iltapäivänä.

Kumpulammen kakarat

Lauantaina 28.6. – aika ja paikka tarkentuvat (todennäköisesti Himmaanmäellä)

Juna-ajelut

Haapamäen museoveturiyhdistys järjestää mahdollisesti juna-ajeluita edellisvuosien tapaan. Tämä vahvistuu maaliskuun aikana, kun yhdistys on pitänyt liikennesunnittelupalaverinsa.

Lisää ohjelmaa?

Ohjelmaa mahtuu mukaan rajattomasti eli jos yhdistyksesi tai seurasi tai esimerkiksi luokkanne haluaa järjestää ohjelmaa, voit ilmoittaa sen tähän ohjelmaan lähettämällä viestiä Pro Haapamäki -Facebook-ryhmän kautta. Ylläpitäjät lisäävät  tapahtuman ohjelmaan noin viikon sisällä ilmoituksesta.